Syknebb

Kan man få lov til å bli frisk nå?

Noe som er ute å går.. Masse sykdom for tiden - og jeg har klart meg fint, helt til fredagsmorgen.. våknet opp med vondt i helge kroppen. Alle ledd + at jeg var ekstremt kvalm.. Og dette skjedde jo selvfølgelige dagen det skulle være julebord med jobben. Great! Men jeg dro meg opp og på jobb og hjem igjen for å skifte også tilbake på julebord. Klarte ikke spise noenting, men gøy hadde jeg. Fikk i meg litt alkohol - nok til å få vekk vondheten (for kvelden hvertfall)

Vi hadde bestilt Cajun mat og hadde quiz. Basen min vant ikke, men var ikke mange poeng som skilte de forskjellige lagene heller så. Var gøy. Noen ble kanskje litt for fulle... Ikke jeg. Jeg drakk kun litt og hadde det veldig gøy. Men ble uenigheter om man skulle reise videre ut eller bli der. Forsvant avgårde med 9 andre. til slutt var vi bare 7. Og endte opp på John Dee. Til slutt var jeg alene, til jeg fant igjen 2 som hadde mista resten.. u catch my drift.

Men det var jo uansett gøy. Tok nattbuss retning Bislett og rakk å gå inn på Mabou i 10 min, hvor jeg møtte Gunn. Mabou er ALLTID alt for FULLT!! Bah. Også fikk jeg sitte på opp til Majorstua, så slapp og gå masse i kulden - Glad er jeg for det.. Når jeg la meg den kvelden grudde jeg meg til å våkne opp til sykheten som jeg hadde satt på vent.. !

Her er nesten alle sammen! :)

Så i hele går lå jeg bare på sofaen og samme har jeg gjort i dag. Syk er kjedelig - så jeg er klar for ny uke og friskhet :) Sjoohei!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits