Juleverksted!

Hei!

Julestemning anyone? Jeg gjør ikke annet enn å lage julepynt og høre på julesanger så jeg BØR jo være der.. Hoho. Tirsdag blitt allerde. I morgen er det onsdag og da er vi jo halveis i uka alt. På mandag som kommer skal vi ha Nissefest på jobb. Da blir det grøt, quiz og dans - og muligens en tur rundt juletreet! STAS!

Nå har jeg også fått tatt et par bilder av det vi allerde har laget på SFO

Nisser!

Og hjerter

Gleder meg masse til jul nå. Også når jeg får lønn på fredag skal jeg ut og handle noen julegaver og levere på Fattighuset i Oslo. Du kan kjøpe og pakke inn gaver til barnefamilier som ikke har så mye og rutte med. Har jeg mulighet til å hjelpe så gjør jeg mer enn gjerne det! Du kan også gjøre det ved og handle inn forskjellige gaver, pakke de inn - merke de med gutt/jente og ca alder og levere de på Fattighuset som ligger i Grønnlandsleiret 39. Det er åpent man-fre kl. 10-16!

Nå er det det ikke mer og si enn:Haha. 3 på rad brikker! Trøtt. Stakk og trente jeg!

2 kommentarer

trinemilie3

07.des.2010 kl.22:19

Så kule de øverste nissene var:) Hvordan har du laget de? :) Kansje jeg skal prøve å lage en jeg og:)

Forresten megabra at det går an å gi bort julegaver på den måten, var ikke klar over det. Kjempeflott at du hjelper de :) Creds! du får sette det på facebook, kansje flere i oslo hiver seg på :)

sausnebb

08.des.2010 kl.22:04

trinemilie3: De er ganske enkle og lage. Du limer en ball på en stubbe. limer en nese på ballen. limer på litt skjegg og hår og putter på en lue. Det er 1. og 2. klassinger som har laget de ;)

Har allerde delt det med facebook ;) Det er et fantastisk tilbud

Skriv en ny kommentar

hits