Så gjør vi så når vi..

..henger opp vårt tøy!

Hoi!

Bloggeri, bloggera - glemmeboks.Og nå har det sannelig blitt jul alt. Tiden bare fløy forbi. Er ganske merkelig. Føler ikke at det er Jul. MEN det er det altså. Selveste Julaften - og jeg burde sove ??

Finnes ikke trøtt, selv om det har vært en lang og koselig dag. Har satt sammen pepperkakehus og pyntet juletre med søteste søskenbarna. Spist grøt har vi og! Også har tante Monica kommer - og da ble det Mexicansk tomatsuppe med foccatia til kvelds. Sånn ca 23:30 - er ikke feil det!

I morgen (i dag) kommer mamma også. Tidelig tidelig. Til frokosten! Julefrokost. Å som jeg gleder meg til maten. Pinnekjøtt! Elsker pinnekjøtt. I dag har jeg gått å gnagd på fenalåret. Fenalår <3

Ferdig med innpakking av gaver og alt som er, burde vel egentlig stresse ned og slappe av. MEN leter etter noe jeg ikke finne. DANG IT! Også burde jeg ha fått klart og rydde rommmet mitt :/ Kan ikke begynne på det nå - klokka er 3 om natta og jeg må soooove!

Også er jeg litt snurt. Jeg manglet 1 engel på flaxloddet mitt for å vinne 500 000.. så fikk jeg sykkel og vant 20 i steden. Juhuu!? VEL, kunne trengt "litt" mer enn 20 kroner akkurat nå - men sånn går det jo! Har også meldt meg på en hver julekalender på nett - og fortsatt ikke blitt trekt ut!! Krysser fingrene for at jeg vinner på selveste juleaften jeg da!!

 

Filippa og Adele pynter pepperkakehuset

Resultatet


God jul!

 

NÅ skal jeg sove.. tror jeg! Også skal jeg bli flinkere til å blogge! Får ta det som nyttårsforsett. Ho Ho Ho! Ønsker dere alle en riktig god jul!!

Én kommentar

Sunniva

10.jan.2011 kl.19:49

Og nå er det plutselig 2011! Bloggetibloggdada!

Ønsker:

* Dublin i bilder

* Nyttårsforesetter

* Tacocremé ting-oppskrift

* En kattepussang

*smask*

Skriv en ny kommentar

hits