I am chemistry!

Hallo. Skulle jeg late som jeg hadde glemt bort bloggen nå.. Jeg har ikke det.

Jeg har ikke det.

Helt sant, har begynt å skrive innlegg mange ganger - men du vet, av og til er bare ikke helt "der". I know you know. MEN nå er jeg her da. Og aner ikke hvor jeg skal begynne. Vel, dere som leser bloggen vet jo det aller meste om meg! HAH, men likevel. Det har vært jul - og alt det der.

Dro hjem fra Valderøya 29. desember, ned til jobb. Jeg jobbet altså den 30. desember - lille nyttårsaften. Men valgte selvfølgelig og ikke få sove dagen i forveien, så jeg duppet nesten av litt på jobb... !?!?! Men vi var 4 voksne og 8 barn, så det var ikke en stressende dag, for å si det sånn. Etter jobb bar det rett til flyplassen - og DUBLIN!

Dublin er faktisk elsk - om du ikke visste det. Fantastisk koselig by. Bare synd vi fikk sett så lite av den. Vi holdt  oss mest i Temple Bar distriket, som i og for seg var fantastisk! Vi ankom sent lille nyttårsaften, men fikk dratt oss ut en liten tur. Ble kjent med nærområdet og fikk kastet oss inn på en Pub. Var ikke lett, var fullt over alt! Også møtte vi masse fulle nordmenn?? - Kan du skjønne det?!

Opp tidelig nyttårsaften! (Why?) For å sjååppe litt! Jeg er ikke no stor fan av shopping, men Dublin hadde mye og by og på. Blant annet Pennys - som er (datterselskapet?) til Primark! Liker billig. Liker billig og fint! Men butikken jeg fikk mest utbytte av heter Forever 21! Skaffet meg 2 kjoler og 2 skjørt til veldig liten penge! Og er storfornøyd med det!


Jentene på shopping!

Så var det på med (nye) finstasen og så var det duket for nyttårsmiddag. Hard Rock that was. Vi hadde ikke no reservert, så da tok vi et sikkert sted. Alltid gøy med VIP kort på Hard Rock Cafe. "Kan vi få et bord til 3?" - "Det blir 30 minutters ventetid" - "Hva om vi har et sånt? *vise frem kort*" "Come right this way" - STAS! Men han poengterte det at alle med VIP kort gjør sånn.. altså, viser det frem etter de har funnet ut ventetiden.. Hva er det som er gøy med å vise det, hvis du ikke vet du kommer før køen? .... Moro for barna

Anywho. Etter en biffmiddag og 2 (alkohofrie??) drinker - bar det på bar! Temple Bar, nærmere bestemt. Den mest kjente vil jeg nok tro. Utrolig koselig, men også ekstremt fullt - allerede klokka 9. Vi fant oss en base i uteområdet hvor vi møtte en mor og en sønn på tur fra USA. Hyggelig selskap. Noe mer bekjentskap rakk vi ikke skaffe oss før det nye året var her.

Temple Bar

Første dagen i det nye året våknet vi opp med hodeau hele gjengen - jeg kan ikke skjønne hvorfor. Men det var mer og Dublin og se! Og selv om en skulle trodd at alt var stengt 1. nyttårsdag, så fant vi noen åpne butikker likevel. Men slitne kropper klarte ikke mye. Spiste vår siste middag, og trasket hjemover. Farvel Dublin. Farvel. Til neste gang!


<3

Fantastisk flott tur, og jeg reiser gledelig tilbake!

BTW, vi møtte noen italienere kvelden vi først kom, noe vi kanskje heller vil glemme. Vi er slitne og trøtte, og 2 (mest 1) innpåslitne italienere som påstår de "er kjemi" kommer bort. De var hyggelig først. Men så ble de (han) litt for ivrig. Begynte å lukte på Sunniva og si det var en "smell test" og forklarte det med og si:  "I am chemistry" - og til slutt var han all up in her face og Sunniva måtte forklare han om "personal space" eller "intimate zone" som vi så fint kalte det. Til slutt ble han helt lokåå, og vi forsvant!

Ok, det var ganske kort fortalt. Vi vet jo alle at italienere har en annen holdning enn oss. Jeg er helt for det. Men når han attpåtil var FULL og ikke lot noen andre få snakke, så fikk hvertfall jeg nok! "I AM CHEMISTRY! - Listen me, listen me!"2 kommentarer

Sunniva

12.jan.2011 kl.23:27

Alt jeg har å si er LOL! INTIMATE ZONE, LIKE THIIIIIIIIIIIIIS, Okay!?!

store

13.jan.2011 kl.13:31

Elsker å lese bloggen din. Nytt innlegg hver eneste dag vil jeg ha :) Og gleder meg til å se leiligheten din!

Skriv en ny kommentar

hits