Hodeløse seigmenn!

Hei igjen!

Hva, ingen "leilighet"-bilder? Haha, la meg få reise på IKEA først.. neida, skal få tatt noen bilder (ikke det at noen har mast...) Men syns selv jeg mangler litt veggpynt og lys. Uansett. Over til dagens bloggtema. Godteriiier..

Jeg er en sucker for å prøve ut nye ting som havner i butikkhyllene. Som dere sikkert vet fra før. Vandret inn på ICA her en dag og fant ny type stratos. Sjokoladen smaker i og for seg det samme, men den hadde en ny spennende kvick lunsj lignende form! So i tried it.


.. og den smakte det samme som vanlig stratos

Vel, rett ved siden av denne stratos-nyheten, fant jeg også en ny type seigmenn. Salte Rockere faktisk. Lakris. Jeg hjerte lakris. Vet de hadde lakris seigmenn for noen år tilbake, som ikke var noen hit - men jeg prøvde de anyways.

Salte Rockere

Jordbærlakris, Salmiakklakris og Saltlakris


hodeløse seigmenn!

Klarer ikke helt bestemme meg for hvilken som er best. Men tror det er salmiakken.. Haha. Uansett spiser du for mange blir du nok kvalm. Men er du glad i lakris kan du jo prøve de ut selv :D

Og apropos godterier:


Kan du skjønne at personen som ga meg denne, ikke trodde jeg klarte å få den på meg??

Nomnom. Nå bør vel neste innlegg handle om trening, så folk ikke tror jeg gjør annet enn å spise godteri... Hoho. Nei, skal få ryddet ferdig her og se om jeg fikser noen bilder til dere trofaste lesere - som allerde har sett hvor jeg bor in real life.. vel nesten alle :) Tante? Du må komme på besøk snart!

I morgen er det torsdag og Quiz! Også er det sannelig snart helg igjen! Joy!Én kommentar

Tante Mo

20.jan.2011 kl.21:48

Jeg kommer!!!

Skriv en ny kommentar

hits