Knus!

Hei!

Da var dag 2 av vinterferien over. I dag har vi laget masse potettrykk bilder. Laaaaaaang dag. Vi hadde 2 grupper på ca 16 barn. Første før mat, og den andre etter pause og utetid. I pausen møtte vi på grandiosamannen utenfor ICA. Han prakket på oss pizza. "Dere må spise masse, jeg har varmet 3 pizzaer, og de må spises før de blir kalde" - "Greit" sier jeg - Vi kan ta de med ned på SFO. "Ja, gjør det - så kan dere bare komme tilbake med brettene". Haha, dønn seriøs. Men det var jo ikke nok til alle barna - så vi voksne fikk kost oss litt.

Grandiosamannen i grandiosateltet foran grandiosabilen...

GRATIS!

Det var den nye "hjemmelagde" grandiosaen de prakket på oss. Den koster rundt en 100 lapp har jeg hørt. Og jeg syns (dessverre) ikke den er verdt pengene. Grei nok smak, men ikke den beste jeg har spist - og foretrekker ekte hjemmelaget pizza!!

Anywho, laaang dag. Sliten og trøtt. Skulle henge opp noen laken nettopp og knuste to av lysestakene mine. HYL! Også begynner jeg og tenke på teite meg. Hvordan jeg alltid har vært. Når jeg har fått ting i gave eller lignende - så skal jeg alltid "spare" det til en annen gang. Disse lysestakene har stått et år ubrukt, og nå har de fått leve i drøye 2 måneder - og nå er de all gone. MEN, det er den tullete Sandra som bryr seg. Hva er poenget med å kjøpe ting hvis du ikke skal bruke de.  Så de er altså borte, men jeg fikk i hvertfall brukt de! La oss se det positive i det hele. JAAA. Farvel lysestaker.(Og hvis jeg passer på å resirkulere de, så kan det bli noe nytt fint av de! Tenk på det DU!)

Nå vurderer jeg sterkt å dra og trene. VELDIG lyst, men veldig ikke lyst også.. if u catch my drift. ANYWHO. For de som ikke har fått med seg at H&M åpner nybutikk 10. mars - så vet dere det NÅ!! Norges største til og med. Gleder meg masse. Mest fordi den ligger 5 min unna meg ;)
Hurra!

Nå skal jeg gå tilbake til å gjøre absolutt ingenting... ELLER trene.. Dame meg opp!! (ikke manne meg opp neeei...) SJOFF. Teknisk museum i morgen. Eller Bymuseum om jeg er uheldig.

Én kommentar

Mamma

22.feb.2011 kl.21:31

Gratis Pizza:-) Heldige dere da:-)

Skriv en ny kommentar

hits