1 år!

Hah, sånn helt random så er bloggen min 1 år..... i går! Haha, teknisk sett så er den egentlig eldre enn det. Men sammenhengende (nesten) blogging har skjedd i 1 år. HOHO. Men når sant skal sies - så er jeg ikke så flink til dette.

Uansett. I går var jeg på bymuseum. My luck. Satt opp 3 voksne til bymuseum med 29 barn. og 8 voksne på teknisk museum med 35 barn. Logikken i det da? Vi fikk med en stk voksen til - og oh my cheese - hvor kjedelig det var. Er jo ren ondskap og sende små barn dit! Haha. Barna gjorde ikke noe annet enn å løpe gjennom museumet et par tre ganger - og så var de lei. Skjønner jeg godt. Så vi dro tilbake til skolen og satt på en film :)

I dag var vi på kino. Og jeg døde. Vet ikke om det er noe galt med meg for tiden, men humoren var jo helt på topp! To på rømmen var FUNNY. Av og til lo jeg av at jeg lo - men likevel!

Så når jeg kom tilbake på basen så satt jeg meg ned og tegnet Rapunsel... Selv om ikke alle var enige! ( I at det lignet noe på Rapunsel i det hele tatt..) Jeg og de skillsa mine altså!


Hahahaha,"Rapunsel slipp ned ditt hååår"

Haha, ellers så spilte jeg Nintendo DS resten dagen... Det er ganske chill på jobb når 90 % av barna sitter i sofaen og spiller eller ser på at noen spiller DS. Hurray. Nå er det bare en dag igjen til helg! HELG!

God natt ^^

Én kommentar

Mamma

25.feb.2011 kl.00:41

Gratiss med ett års dagen da:-) og jeg syns du er flink:-)

alltids spennede å høre hva som har skjer:-) og morsomt:-))

Skriv en ny kommentar

hits