Mars!

"You can't design your life like a building... It doesn't work that way...
You just have to live it and it will design itself."

SHABOM!

Plutselig var det MARS. Og GODT er det. Liker ikke februar. Februar en ond måned. Ble syk for 3. gang i februar på søndag. Nå er jeg tilbake på antibiotika, og føler meg bedre. Men ganske LEI!

Nå kan våren komme! Hurra. Og selv om mars/april/mai skal være "vår"-månedene, så pleier den ikke dukke opp før sent i april/begynnelsen av mai. Men lov å håpe!

Vil se snøen smelte og sola skinne. Når du kan begynne å ha på deg en litt mindre jakke og noen små søte sko, ettersom at asfalten nå er helt tørr - selv om det fortsatt ligger noen snøhauger i parkene så betyr dette en ting. VÅR. TØRR asfalt, som jeg savner deg. Come back to me.

Weee.. på tide og fortsette innlegget 8 timere senere... (ikke det at dere merker at jeg har vært borte da.. duu-uh)

Anywho, nå har jeg vasket opp og fått ryddet litt her, og halsen har blitt så og si bra igjen! Bra nok til å fyke på jobb i morgen hvertfall!! :) Glede! Men blir antibiotikakur i 8 dager til! Det er jeg HELT med på, så lenge hals-piggtrå-tingen aldri kommer igjen! ALDRI!

Takk.

Fredag var vi forresten på Hopp i Havet. Min første gang. STAS. Stort lekeland midt i Oslo. Nesten mer gøy for meg enn barna.. True Story. Masse sklier, ballrom og klatrestativer. Fantastisk. Og gratis for voksne? What up? Man MÅ ikke ha med seg kids! - Nei, ikke gal. Bare litt!

Funny times.

Og helgen var GØY med jentene mine.. frem til sykheten kom that is. Fredag var jeg og Sunniva på Andy's og møtte mennesker fra San Fransisco. Og av en eller annen merkelig grunn fikk vi aldri sove.. Og når vi først fikk sove - var det sånn 2 timer. Også var det take 2 hos Kathrine! Med Gunn, Kathrine, Sunniva og meg. Kjempe kos hjemme - men ute var litt... VEL, tiden gikk kjempe sakte - Utrolig nok. Og samtlige så ut til å kjede seg. Jeg ble syk, ellers skulle jeg gira opp alle i hop!

Så kom søndagen. Og sykdommen.

Å gud, dette ble kjedelig oppramsing.

 

God natt.


Fantest ikke et eneste fint bilde på kamera mitt gitt.. Da venter vi og ser om Gunn får sendt noen av de hun tok! Her er et som ligner kjempe masse på oss!!

 

Bring on March!
3 kommentarer

Tante mo

02.mar.2011 kl.19:06

Du er fiiin!

Sunniva

03.mar.2011 kl.22:39

Tror grunnen til at vi så ut til å kjede oss var fordi vi sikkert allerede brygget på viruset, som slo ut to dager (for min del) senere. Sukk. Kjempe syk. LEI. Bra du er bedre! Vi kan ta med tøyse(tante) jentene på Hopp i Havet neste gang de er her ;)

Tante Mo

04.mar.2011 kl.21:14

i dag er det fjerde mars. det betyr at det er på tide å skrive et nytt innlegg. om den dritbra quizen i går for eksempel.

Skriv en ny kommentar

hits